Hangar.no
FOTO: SAS

SAS forlenger status for sine beste bonuskunder

Flyselskapet SAS har valgt å gi sine beste bonuskunder en 12 måneders forlengelse på nåværende statusnivå. Selskapet har måtte tåle mye kritikk og stor misnøye hos bonuskunder de siste ukene.

SAS tilbyr nå EuroBonus-medlemmer en forlengelse på 12 måneder på sitt nåværende medlemsnivå. Denne fordelen blir brukt automatisk på aktive EuroBonus-kontoer der medlemmet har oppnådd sitt nåværende medlemsnivå på egen fortjeneste, enten ved å tjene kvalifiserende poeng eller kvalifiserende flyreiser. Fordelen vil bli brukt på medlemmer som har en kvalifiseringsperiode med utløpsdato 31. mars 2020 til 28. februar 2021.

Selskapet melder at reisende som har hatt 45 flyvinger med SAS eller Widerøe i løpet av det siste året, eller har opptjent 45.000 poeng fra flyvninger eller statuspoeng på kredittkort vil motta gullstatus.

For diamant kreves det dobbelte.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer