10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SAS-gruppen gikk opp i desember

Foto: Hangar.no

SAS-gruppen fikk en oppgang i desember 2011 på 1.7 prosent til 1,9 millioner passasjerer.

Trafikkveksten er dermed bedre på kort- og mellomdistanser for selskapet. For hele SAS-konsernet med alle selskap ble det allikevel en nedgang på grunn av nedgang i interkontinental etterspørsel og at selsapet Blue1 la om sitt rutenettverk til å fokusere på kort- og mellomdistanseruter i Finland og Skandinavia.

På kort- og mellomdistanserutene til hele gruppen ble det en god oppgang. I løpet av november gikk yielden ned med 1,5 prosent, og RASK var ned 3.8 prosent , noe som var forventet.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer