14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS har mottatt første Airbus-fly i nye farger

Fredag kveld landet det første av SAS nye Airbus-fly, som også har fått selskapets nye farger, på Arlanda ved Stockholm.

Flyet er av typen Airbus A320-251neo, og har fått registrering SE-ROJ. Airbus-flyet landet i tykk tåke og sent på kvelden, direkte fra Toulouse i Frankrike.

«Skule Viking» skal raskt inn i trafikk og vil fly på ruter ut fra Stockholm Arlanda og København Kastrup.

Det var i oktober at flyselskapet SAS viste frem det som skal bli selskapets nye identitet på flyene, og allerede er flere nye Airbus-fly dekorert opp i de nye fargene. I desember kommer også selskapets første Airbus A350, som skal vises frem for gjester og presse på Oslo Lufthavn 11. desember.

Et av ATR-flyene som opereres for SAS av Regional Jet/Nordica er også dekorert i de nye fargene.

Dette flyet får faste ruter ut fra Kastrup.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer