Hangar.no

SAS henter ny pressesjef i Norge fra Posten

SAS har ansatt en ny pressesjef for operasjonene i Norge. Det er pressesjef i Posten, John Eckhoff som nå skal være ansiktet utad for selskapet i Norge.

– Dette er helt klart en av de aller mest spennende kommunikasjonsjobbene i Norge. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den. SAS har en sterk merkevare og er en synlig aktør i mediebildet. Det er mange som har blikket rettet mot flybransjen i en tid med et sterkt miljøengasjement og økende globalisering. Jeg ser frem til å vise hvordan SAS muliggjør kombinasjonen av reiseglede og miljøansvar, blant annet som et av de ledende flyselskapene innen satsing på bærekraft, sier Eckhoff i en pressemelding.

Den nye pressesjefen tar over etter Knut Morten Johansen som er gått over i ny stilling som samfunnskontakt i SAS. Eckhoff starter i sin nye jobb 1. februar melder SAS.

Andre nyheter

Braathens mottok sin andre ATR 72-600

Hans Olav Nyborg

Widerøe bytter Stansted mot Southend i London

Hans Olav Nyborg

SAS og Apollo fornyer avtale

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer