Foto: NTB

Flyselskapet SAS henter inn nye lederskikkelser til selskapet og har valgt å ansette Ginger Hughes som ny konserndirektør for endringer i flyselskapet. Hughes kommer fra USA og har vært ansatt ved det amerikanske kapitalfondet Seabury. Hun har fungert som rådgiver for SAS under Chapter-11 prosessen.

Med en bemerkelsesverdig tretiår lang karriere som rådgivning for flyselskaper over hele verden, har Ginger Hughes vært medvirkende til å forme strategiske transformasjoner, restrukturering, anskaffelse og finansiering av fly, kostnadsoptimaliseringsstrategier, lojalitetsprogrammer og allianseinitiativer. Ginger vil være medvirkende til å drive SAS reise videre på en vellykket måte, og det er med stor glede jeg ønsker henne velkommen ombord , sier SAS direktør, Anko van der Werff.

Den nye konserndirektøren for endringer kom på plass 1. september i selskapet.

Når jeg trer inn i denne rollen, er jeg ydmyk over arven fra dette flyselskapet. Det er med stor forventning og glede jeg omfavner ansvaret for å drive SAS vellykket gjennom denne svært viktige endringsreisen, og jeg ser frem til å være en del av SAS, som strekker seg mot nye suksesshorisonter, sier Ginger Hughes.

SAS kunngjør også utnevnelsen av nederlandske Paul Verhagen som ny Chief Commercial Officer. Han tar med seg 25 års ledererfaring i flyselskapet, etter å ha jobbet i 11 forskjellige land over hele Europa, Amerika, Karibien og Asia. 

Verhagen skal ha jobbet med kommersielle lederstillinger som viseadministrerende direktør i Iberojet Airlines, i tillegg til å inneha rollen som Senior Vice President for Global Sales Strategy & Channels hos Aeromexico. Nederlenderen kommer også med tidligere skandinavisk erfaring da han var regiondirektør for Norge, Finland og Baltikum i Air France KLM.

Det er en enorm ære å være en del av et flyselskap med en så rik arv og lovende fremtid. SAS sin reise resonnerer meg dypt, og jeg er forpliktet til å bidra til dets strategiske prioriteringer, fra å forbli Skandinavias foretrukne flyselskap til å forkjempe kostnadskonkurranseevne og bærekraftslederskap , sier Paul Verhagen.

ANNONSE
Forrige artikkelLiten oppgang for Widerøe i august
Neste artikkelTurkish bestiller flere Airbus A350-fly