Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS innstiller flyvninger til Nord-Italia

Flyselskapet SAS innstiller alle flyvninger fra Skandinavia til Nord-Italia. Innstillingene gjelder fra 4. mars til og med 16. mars i år.

I følge NRK er det en beslutning som er tatt på bakgrunn av at danske myndigheter har utstedt nytt reiseråd som advarer mot å reise til Nord-Italia.

– Vi vil primært redusere antall flyvninger til destinasjoner hver dag eller hver uke, og så kan vi booke om passasjerer til andre avganger, sier John Eckhoff, pressesjef i SAS til NRK.

Flyselskapet har også valgt å redusere kapasiteten i sitt nettverk de neste to månedene som følger av lavere belegg grunnet koronaviruset.

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer