Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS Ireland sier opp 80 ansatte

SAS Ireland har valgt å si opp 80 ansatte ved selskapets spanske base. Det er ved basen i Malaga at det irske datterselskapet til SAS, velger å avslutte arbeidsforholdet til.

Det er snakk om piloter og kabinansatte som er ansatt gjennom CAE Crewing Services i Irland som har fått beskjed om at de nå står uten jobb for SAS.

SAS Ireland flyr europeiske ruter for SAS mellom Spania, Storbritannia og Skandinavia. Noe selskapet startet med i 2017.

I følge Irish Times skal de ansatte i Spania følge spanske lover, og har rett til samtaler rundt avslutning av arbeidsforholdet.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer