Foto: Hans Olav Nyborg

SAS bekrefter nå offentlig åpningen av en ny rute til Bangkok i Thailand. Nå skal reisende kunne fly direkte til Bangkok tre ganger i uken med nattflyvninger i begge retninger med Airbus A350-fly.

Første avgang er planlagt fra København 30. oktober 2023.

-Thailand og de skandinaviske landene har en lang historie med vennskap og samarbeid, og det er veldig gledelig å skulle gjenoppta en direkte rute etter ni år. Bangkok-ruten er en perfekt inngangsport til hele Thailand og et glimrende alternativ både for forretnings- og fritidsreisende. Bangkok er et livlig møtested for internasjonale virksomheter, og landet har tronet øverst på mange kåringer av verdens mest populære turistdestinasjoner med sine vakre strender, frodige jungler og spennende Thai-kjøkken. Uansett grunnen til å reise, er vi glade for å nok en gang kunne tilby en direkte forbindelse mellom Skandinavia og Smilets land», sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.

Ruten København-Bangkok gjelder for vintersesongen. Som del av vinterprogrammet 2023/2024 fortsetter SAS også med tre avganger i uken til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PVG).

ANNONSE
Forrige artikkelHar malt om russiske flymodeller før flyshow
Neste artikkelTar i bruk egne fraktfly for første gang siden 2009