11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

SAS kutter 300 stillinger

Flyselskapet SAS skal kutte 300 stillinger fra administrasjonen, noe som er et ledd i spareplanen som går under navnet «4 Excellence». Innsparingen på de ansatte skal bidra til å redusere enhetskostnadene med 3-5 prosent.

I følge en pressemelding sier SAS at spareplanen nå er mer aktuell enn noen sinne på grunn av stor usikkerhet rundt 2012 og hvordan året vil falle ut for selskapet og bransjen.

Direktør Rickard Gustafson skriver i pressemeldingen at enhetskostnaden er nødvendig for å styrke selskapet i markedet og overfor konkurrentene.

Han påpeker samtidig at det er trist å se at dyktige og lojale medarbeidere i selskapet må gå, men at det kommer selskapet til gode og er høyst nødvendig.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

SAS-streiken er over – flyene letter igjen fredag

Steffen Sundt

Nær 300.000 rammet av streiken – over 500 kanselleringer onsdag

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer