Foto: SAS

I januar 2024 vil flyselskapet SAS lansere EuroBonus Conscious Traveler, et nytt belønningsprogram som gjør det mulig for EuroBonus-medlemmer å ta bevisste miljøvalg når de reiser med fly, og samtidig bli belønnet for det. Som et resultat av lanseringen av ECT vil SAS avvikle tilbudet med karbonkompensasjon til EuroBonus-reisende.

SAS, sammen med luftfartsindustrien, er på en reise mot en mer bærekraftig fremtid, og vi inviterer våre kunder til å bli med oss ​​i dette arbeidet. Sammen kan vi drive denne viktige transformasjonsreisen fremover ved å involvere hele økosystemet av flyselskaper, produsenter, beslutningstakere, leverandører, så vel som de reisende selv. Lanseringen av EuroBonus Conscious Traveler reflekterer denne virkeligheten og er et bidrag til bransjemålet om netto null CO 2 -utslipp innen 2050 – kanskje vår viktigste reise hittil , sier Aron Backström, visepresident for produkt og lojalitet i SAS.

SAS vil gå bort fra karbonkompensasjon fra og med 1. desember 2023, og i stedet reinvestere i å belønne EuroBonus-medlemmer som deltar på reisen mot mer bærekraftig reise gjennom Conscious Traveler-programmet.  I stedet for å kompensere etter at flyturen har funnet sted, mener SAS at luftfartsindustrien må fokusere på å redusere de totale utslippene. Dette betyr å skalere opp produksjonen av bærekraftig flydrivstoff, som for tiden er svært kostbart, og andre nye teknologier som vil muliggjøre mer bærekraftig flyging fra starten av

Gjennom Conscious Traveler-initiativet tilbyr vi våre passasjerer en plattform for å aktivt vise sin støtte og hjelpe SAS på vår reise mot en mer bærekraftig fremtid. Ved å velge mer bevisste valg, bidrar de ikke bare til å redusere sitt eget karbonavtrykk, men tjener også velfortjente belønninger for sitt engasjement, forteller Backström.

Ved å fullføre ti eller flere bevisste trinn i løpet av et kalenderår, vil EuroBonus-medlemmer kvalifisere seg som en Conscious Traveler og få tilgang til en rekke belønninger. Disse trinnene vil med tiden inkludere, men ikke være begrenset til:

  • Lær mer om bærekraftig flydrivstoff
  • Innkjøp av biodrivstoff
  • Donere EuroBonus-poeng til veldedighet
  • Kjøp bevisste produkter i SAS EuroBonus-butikken for å redusere fotavtrykket ditt hjemme
  • Reduser matsvinn ved å forhåndsbestille eller velge bort måltider
  • Velg mer bærekraftige valg under hele reisen – også på destinasjonen
ANNONSE
Forrige artikkelAvinor i anstrengt økonomisk situasjon de nærmeste årene
Neste artikkelLegger inn Dubrovnik som destinasjon fra Sandefjord Torp