Foto: Hans Olav Nyborg

Fra og med 4. november returnerer SAS til Afrika med ukentlige flyvninger til Agadir i Marokko. SAS skal fly til Agadir fra både København og Stockholm gjennom vintersesongen frem til slutten av mars 2024, og tilbyr bekvemme rutetider med avgang og ankomst på dagtid.

Det er fantastisk at kundene våre er klare for å oppdage verden igjen og vi er veldig glade for å kunne tilby helt nye destinasjoner til vinteren. En av disse er Agadir, en vakker by langs Marokkos sørlige Atlanterhavskyst, noe som betyr av vi kommer vi til å fly til Afrika igjen for første gang på flere tiår», sier Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue management.

Agadir er kjent for sine lange strender, varme vintervær og vakre landskap. Området byr også på masser av aktiviteter, som golf, fremragende surfe-muligheter og mulighet for å prøve utsøkt marokkansk mat.

SAS skal betjene Agadir-ruten med AirbusA320Neo, det mest effektive single-aisle-flyet med 20% besparelse på drivstoff og utslipp og plass til opptil 180 passasjerer i 2 klasser – SAS Plus og SAS Go.

ANNONSE
Forrige artikkelWiderøe-fly fikk birdstrike – Måtte snu
Neste artikkelEU-domstolen opphever svensk og dansk koronastøtte til SAS