SAS lanserer to ruter fra Danmark til Scandinavian Mountains

FOTO: Scandinavian Mountains Airport

Flyselskapet SAS lanserer to ruter til Scandinavian Mountains-flyplass som ligger på grensen mellom Sälen i Sverige og Trysil i Norge.

Fra 26. desember 2021 skal flyselskapet fly to ganger i uken fra København, på torsdager og søndager. Mens samme dag vil også Aalborg i Danmark få direkte rute til flyplassen nær skibakken i både Norge og Sverige.

 Det er utrolig gledelig å kunne ønske en så etablert aktør som SAS velkommen til flyplassen vår. Reisetiden til skiområdene våre vil for eksempel være 8 timer kortere for en familie fra Københavnsområdet som ønsker å besøke oss. Korte fly- og overføringstider i kombinasjon med et førsteklasses alpint familieprodukt gir oss en stor fordel på markedet i alpin vinterferie. “ Sier Gunnar Lenman, administrerende direktør for Scandinavian Mountains Airport.

Flyselskapet SAS ser for seg at etterspørsel fra dansken kan bli stor, skriver TurismNytt i Sverige.

 Vi forventer stor etterspørsel fra danskene på disse destinasjonene når skisesongen starter igjen. Danskene har ikke vært i stand til å reise på skiferie på to år nå på grunn av pandemien, og det er et behov for ski i de nærliggende fjellene. Sälen og Trysil er veldig populære destinasjoner for skielskende dansker, og vi ser frem til å gjøre dem lett tilgjengelige igjen med disse direkte linjene. Som et resultat av pandemien har etterspørselen etter fleksible billetter økt, og vi har derfor introdusert nye bestillingsregler og ombookingsalternativer. ” Sier Mette Krath, salgssjef i SAS Denmark.

ANNONSE
Forrige artikkelBritisk flyselskap gjenoppstår
Neste artikkelWizz Air ekspanderer fra basen i Abu Dhabi