12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SAS leier inn tre Airbus A321neoLR neste år

Flyselskapet SAS har valgt å gå til innleie av tre nye Airbus A321neoLR (Long Range). Flyene skal leveres første halvår i 2020.

I følge en pressemelding skal SAS med de tre flyene på plass kunne tilby flere langdistanseruter og mer fleksibilitet i markedet.

SAS har fra før åtte Airbus A321-200 fly som selskapet har fløyet de siste 15 årene. Disse har ikke muligheten til å kunne fly så langt som de nye Airbus A321neoLR, hvor flyene har ekstra drivstofftanker for lengre flyturer.

-Airbus A321neoLR vil gi oss mulighet for å betjene nye ruter, samt å evaluere disse flyene for mulig fremtidig bruk i flåten, sier direktør for SAS, Rickard Gustafson.

Flyene kan bli benyttet på ruter til USA i følge pressemeldingen.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer