Hangar.no
Foto: SAS
Sverige

SAS med langt bedre tall enn forventet i første kvartal

Flyselskapet SAS la i dag frem sitt resultat for første kvartal av 2018. Der viser regnskapstallene negative tall, men oppturen er at selskapet leverer bedre resultat enn forventet slik situasjonen var i desember 2017.

Resultat før skatt ble på minus 272 millioner svenske kroner. Det er basert på at flyselskapet hadde en omsetning på 8,98 milliarder svenske kroner.

Resultat før skatt i samme kvartal for ett år siden, endte på minus 658 millioner svenske kroner, basert på en omsetning på 8,96 milliarder. Så mens flere analytikere forventet at flyselskapets resultat skulle ligge mellom 550 og 580 millioner kroner, overrasket tallene i dag med sine 171 millioner i driftsresultat, i følge TDN Direkt, melder Dagens Næringsliv.

SAS skriver i pressemeldingen at første kvartal er generelt den dårligste tiden på året, men til tross for dette har selskapet klart å kutte kostnader og få ned driftskostnadene i det daglige. Godt hjulpet av valutajusterte driftskostnader og en god porsjon fokus på det totale kostnadsbildet.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nordica startet innenriks i Sverige

Svensk flyselskap utsetter leveransen av Airbus A220

SAS i rute med trådløst nett i flyene