-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

SAS med nye ruter til Billund

SAS har valgt å åpne nye ruter til den danske byen Billund, og satser på både København og Oslo.

Fra midten av august trappes selskapets satsning opp i det danske markedet med et samarbeide med det nye selskapet Cimber A/S som har oppstått i asken av Cimber Sterling.

– Vi er meget stolte over den utvidelse SAS har klar til de store regionale flyplassene, hvor mange av våres kunder pendler til og fra. Alt for mange reisende fra Jylland har stått i en riktig ergerlig situasjon efter Cimber Sterling konkursen. Her har Billund-rutene blant annet vert et stort ønske, som vi nå kan innfri, sier Per Møller Jensen, visepresident EuroBonus og Marketing i SAS.

| Foto over: © Billund flyplass |

Fra Oslo satser SAS på å fly med Boeing 737 til Billund, mens til og fra København blir det ATR med Cimber som blir gjeldene.

Rutene åpner i august og billetter selges fra juli i år.

Satser på Aalborg og Aarhus

SAS skal også utvide sin satsning på ruter til og fra de to danske byene Aalborg og Aarhus. Fra september blir det langt flere avganger på ruter til disse byene.

Totalt 34 avganger får begge destinasjonene .

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer