12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto. SAS

SAS mener selskapet blir utsatt for et angrep på ny reklamekampanje

Flyselskapet SAS mener selskapet er utsatt for et koordinert angrep på en ny reklamekampanje. Reklamefilmen og kampanjen har vekket sterke reaksjoner i sosiale medier, SAS mener dette er planlagt.

– Når vi ser på mønsteret og antallet reaksjoner er det grunn til å mistenke et koordinert angrep på vår kampanje. Vi vil ikke risikere å bli en plattform for andres verdier, som vi ikke selv kan stå for. Derfor har vi for øyeblikket tatt ned filmen fra våre kanaler og vurderer nå neste skritt, sier John Eckhoff presseansvarlig i SAS til NRK.

Det var da SAS publiserte sin nyeste reklamefilm i sosiale medier, at reaksjonene ikke lot vente på seg. Kampanjen setter spørsmålstegn ved hva som er typisk skandinavisk, og forteller seerne at det ikke er noe, for alt er kopiert fra andre.

I sosiale medier blir det fremmet et raseri over at flyselskapet harseleres med de typiske skandinaviske trendene og elementene som gjør oss til nettopp Skandinavia.

Les saken hos NRK

Alt fra svenske kjøttboller til bindersen og demokratiet blir trukket frem som elementer i Skandinavia som vi har lånt fra andre.

– Vi flyr reisende til og fra Skandinavia og det skaper inspirasjon som er det vi ønsker å vise med denne filmen, sier John Eckhoff presseansvarlig i SAS til NRK.

HER ER FILMEN:

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer