SAS og Apollo forlenger charteravtale med fly

Flyselskapet SAS og reiseselskapet Apollo har forlenget en eksisterende avtale, hvor reiseselskapets kunder flyr med SAS-fly til feriedestinasjonene. Avtalen de to partene har undertegnet er dekker tre sommer-, og vintersesonger frem til 2024, med mulighet for ytterligere to års forlengelse. Samarbeidet med Apollo er SAS største avtale med en charteroperatør og har en verdi på ca. 3,4 milliarder SEK for de tre første årene.

Store deler av charterproduksjonen vil bli fløyet med helt nye Airbus A320-fly, med SAS nye design både inne i kabinen og på utsiden av flyene. De siste årene har SAS fornyet flåten og erstattet eldre fly med nyere, mer drivstoffeffektive motorer, og dermed redusert karbondioksidutslipp.

– På Apollo ser vi en lys fremtid, og vi er overbevist om at reisen snart vil starte igjen. Derfor føles det veldig positivt at vi nå har inngått en avtale med SAS som sikrer samarbeidet i flere år fremover. SAS fokus på bærekraftig reise, leveringssikkerhet og mange helgeavganger betyr at vi i Apollo trygt kan fokusere på det vi gjør best; å skape virkelig gode ferieopplevelser for våre kunder, sier Leif Vase Larsen, nordisk administrerende direktør i DER Touristik Nordic AB.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing utsetter leveransen av første 777-X til 2023
Neste artikkelAuksjonerer bort inventar fra Berlin Tegel flyplass