10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

SAS øker på New York – fra Kastrup

Foto: Hangar.no

SAS øker sine avganger fra New York med to ganger daglig mellom København Kastrup og den amerikanske byen.

Økningen skjer fra 1. april neste år, og i følge SAS er dette en opptrapping av selskapets satsning på USA, i forkant av oppstarten til Norwegian senere i år.

SAS sier de skal være forberedt på å ta markedet fra Norwegian, men svever litt i usikre farvann så lenge lavprisgiganten ikke har lansert sine ruter enda.

Norwegian skal fly til minst to destinasjoner i USA, med oppstart er fra våren 2013.

Med SAS og Norwegian på plass mellom Skandinavia og USA neste år, og United Airlines vil det bli i overkant av 1000 seter mellom destinasjonene.

I følge Aftenposten er det også planer om å lansere Houston som rute for SAS, og denne skal gå fra Norge, enten Stavanger eller Oslo.

– Oljeindustrien genererer stor trafikk, og siden Norge er en oljenasjon, vil det ikke værer unaturlig å forenkle reisen mellom våre to markeder, mener Roald. Om en slik rute skal gå fra Oslo eller Stavanger, er ikke klart. Det får markedet avgjøre, sier Eivind Roald som er direktør for salg og markedsføring i SAS til avisen.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer