Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SAS-pilot stanset med promille

En pilot i flyselskapet SAS ble stanset med for høy promille på Stavanger lufthavn Sola tirsdag etter pinse. I følge avisen Stavanger Aftenblad skal en rutinemessig promillekontroll ha vist at piloten hadde en promille på over den lovlige 0,2 grensen.

Det skal være andre gang på en måned at en ansatt i SAS blir stoppen med promille på flyplassen ved Stavanger. En kabinansatt skal fire uker før ha blitt stoppen med promille før vedkommende skulle ut å fly mellom Stavanger og København melder avisen.

Andre nyheter

SAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet

Ryanair legger ned base på Stockholm Skavsta

Hans Olav Nyborg

Norwegian bekrefter: Selger seg ut av Argentina

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer