-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SAS presenterer oppdatert dekor på flyene

Flyselskapet SAS vil den 19. september presentere en oppdatering på selskapets dekor som skal pryde flyene fremover. Det er med introduksjon av selskapets første Airbus A350 at det også kommer en oppussing av det som har vært dekoren på flyene siden starten på 2000-tallet.

I følge Check-in.dk skal selskapet ha valgt å gjøre justeringer på dekoren i forbindelse med at de nye langdistanseflyene blir levert.

Dagens dekor i den formen som er på selskapets fly ble først avslørt gjennom årsrapporten for 1998, da SAS valgte å lansere dekoren under navnet SAS 2000+.

Andre nyheter

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Braathens Regional Airways får lånegaranti fra den svenske staten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer