Hangar.no
Foto: SAS
Norge Sverige

SAS reklamerer for Netflix-serie på Airbus-fly

SAS lanserte i dag ett av sine Airbus A320-fly med reklame for en serie som har hatt premiere på Netflix.

Det er streamingtjenesten Netflix som i et samarbeide med SAS, presenterer den danske spenningsserien The Rain med reklame på flyets bakre del. The Rain  er en web-TV-serie skapt av Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo.

Seks år etter at et forferdelig virus båret av regnet som utsletter nesten alle mennesker i Skandinavia, kommer to danske søsken, Simone og Rasmus, ut av deres bunker og oppdager at alle rester av sivilisasjonen er borte. Snart deltar de i en gruppe unge overlevende og sammen legger de ut på en farefylt reise gjennom et forlatt Skandinavia i søken etter ethvert tegn på liv. Satt fri av deres kollektive fortid og samfunnsnormer, har gruppen friheten til å være som de vil.

Torsdag hadde flyet sine første flyturer med reklamen på, og har fløyet til Oslo, Stockholm og Zurich melder selskapet på sine Facebook-sider.

Det er ikke første gangen at SAS har reklame for en TV-serie eller kinofilm. For noen år siden hadde selskapet et fly med tema fra Disneyfilmen The Plane.

Norwegian har også hatt fly med reklame på, blant annet Silver Fripolise, Ac

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg