14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

SAS såvidt over streken

SAS fikk et resultat før skatt på 94 millioner svenske kroner for 2011. Totalt tapte hele SAS-gruppen nesten en halv milliard kroner i samme år.

I følge selskapets årsregnskap omsatte SAS-gruppen for litt i overkant av 41 milliarder svenske kroner, noe som er en økning på 342 millioner svenske kroner i forhold til 2010.

Nå må trolig SAS gå nye runder for å få til kostnadskutt og klare målene om større besparelse i henhold til selskapets sparepakke fra 2010.

På sikt vil trolig SAS måtte spare minst fem milliarder svenske kroner i 2012.

Tapet etter Spanair-konkursen vil først ha effekt for selskapet i første kvartal 2012, et tap tilsvarende 1,7 milliarder kroner.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

SAS-streiken er over – flyene letter igjen fredag

Steffen Sundt

Nær 300.000 rammet av streiken – over 500 kanselleringer onsdag

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer