SAS senker prisene på Economy Extra

Den prisvinnende billettypen Economy Extra blir billigere på reiser i Europa, og SAS-kunder får dermed enda rimeligere adgang til fordeler når de reiser. Fast Track, servering av måltid og mulighet for billettendring er noen av de fordelene som øker komforten før og under reisen.

SAS setter nå fokus på billettypen Economy Extra. Billettprisen (før skatter og

avgifter) blir satt ned med op til 36 % på mer enn 40 europeiske destinasjoner.

– Når vi nå reduserer billettprisen på Economy Extra, er det for å gi flere adgang til disse billettene. Vi ser forskjellige retninger rundt kundenes innkjøp av flybilletter for øyeblikket. Det er fortsatt et ønske om å kjøpe så billige billetter som mulig, men vi merker nå at flere etterspør andre fordeler og fleksibilitet, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS.

 

Economy Extra ligger et nivå over den billigste billettypen Economy.

Forskjellen på de to billettypene er hovedsaklig tid og komfort: Med Economy Extra kommer kundene raskere gjennom sikkerhetskontrollen via SAS Fast Track på utenlandsreiser. Kundene som har kjøpt en Economy Extra-billett, får dessuten fleksibel ombooking, opptjener flere EuroBonus-poeng, samt får et lett måltid på reisen.

 

– Economy Extra har vært spesielt attraktivt blant forretningsreisende som har behov for fleksibilitet rundt billetten og reisetiden. Med lavere priser på disse billettene vil flere fritidsreisende også få glede av Economy Extra, sier Eivind Roald.

 

 

ANNONSE
Forrige artikkelTruer med kutt i Norge
Neste artikkelSAS: Hele Norge må få de samme fordelene