Hangar.no
SAS nye utseende - Foto: SAS

SAS setter inn 40 fly totalt og øker antall ruter i juli

Flyselskapet SAS velger å øke antallet av ruter som skal flys i juli måned. I tillegg økes antall aktive fly i flåten fra 30 til 40 fly.

Dermed er selskapet oppe i 30 prosent av normal produksjon for juli måned, sammenlignet med 2019. Fra og med 1. juli starter selskapet opp flere ruter fra både Kastrup, Arlanda og Gardermoen.

Fra Norge blir det ruter til Alicante, Reykjavik, Nice, Gran Canaria, Barcelona, Malaga, Athen, Split og Palma på Mallorca som de europeiske rutene. I tillegg kommer de nordiske hovedstedene i mellom og rute til Ålborg og Aarhus.

Stavanger får oppstart av rute til Aberdeen.

Det er kun Kastrup som får ruter til USA med San Francisco, Chicago og New York som vil bli fløyet herfra.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer