Hangar.no

SAS sier opp 560 piloter

Flyselskapet SAS velger å si opp 560 av sine piloter i Sverige, Norge og Danmark. Det reagerer svensk pilotforening på og sier til SVT at de ikke akkurat er imponert over hvordan SAS har håndtert prosessen med oppsigelsene.

Det var i april at flyselskapet varslet at det kommer til å si opp 5000 ansatte, nær opp mot halvparten av alle ansatte totalt. SAS har på lik linje med de aller fleste andre flyselskap blitt hardt rammet økonomisk av koronaviruset.

-Selskapet har valgt å gå videre med oppsigelser uten å i det hele tatt se på alternative løsninger, sier Martin Lindgren i Svensk pilotforening til SVT.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer