SAS tildeler stor kontrakt på bakketjenester til Widerøe Ground Handling

Widerøe Ground Handling (WGH) har inngått ny samarbeidskontrakt med SAS om leveranse av bakketjenester på 12 norske lufthavner.

-Vi er veldig stolte av å ha fått fornyet tillit av SAS. Det at vi gjenvinner kontrakten på 12 av 15 lufthavner viser at det arbeidet hele selskapet har lagt ned de siste årene har vært riktig,. sier administrerende direktør Marius Myhre i WGH.

WGH overtok SAS sin virksomhet på norske linjestasjoner tilbake i 2016. Siden den gang har selskapet videreutviklet produkter og løsninger for å møte forventninger og behov i markedet som en selvstendig aktør. WGH og SAS har nå inngått en fornyet flerårig avtale om leveranse av bakketjenester fra 2021, med en estimert kontraktsverdi opp mot 900 MNOK.

Den nye samarbeidsavtalen gjelder f.o.m 1.februar og inkluderer følgende lufthavner:

Kirkenes, Alta, Lakselv, Svalbard, Evenes, Bodø, Trondheim, Kristiansund, Molde, Stavanger, Haugesund og Ålesund.

WGH vil fremdeles være til stede i Kristiansand, Bergen og Tromsø for å betjene våre andre samarbeidspartnere, selv om samarbeidet med SAS der avsluttes.

– SAS har et godt samarbeid med våre leverandører av bakketjenester på norske flyplasser. Vi ser frem til at vi kan fortsette å sørge for trygge og gode reiseopplevelser for våre passasjerer i samarbeid med WGH, sier Gunilla Olsson VP Global Line Stations, SAS Ground Handling.

ANNONSE
Forrige artikkelNok en kunde utsetter Boeings 777-X
Neste artikkelAir Serbia tilbake etter 12 år