9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Satte igjen 30 kofferter

Et fly fra SAS måtte fredag sette igjen rundt 30 kofferter og bager på Kjevik, da passasjerer skulle reise til Alicante.

Boeing 737-700 maskinen ble for tung med både bagasje og alle reisende ombord.

I følge Fædrelandsvennen skal SAS ha fått fraktet bagasjen via Oslo på Lørdag og ned til den spanske feriebyen. Passasjerene skal få utlever denne i løpet av dagen i dag.

– Vi fyller jo en del drivstoff, og så har du værsituasjonen, og man skal altså ikke overstige ulike vektbegrensninger, sier informasjonssjef i SAS Norge, Knut Morten Johansen til Fædrelandsvennen.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer