Hangar.no
Foto: MIAA

Satte nesehjulet fast i gjørmehull

Et Airbus A320 fly fra selskapet JetStar ble sittende fast i et gjørmehull på flyplassen i Manila på Fillepinene lørdag morgen.

Det var da pilotene skulle snu 180 grader rundt med flyet for å ta av fra rullebanen, at flyet kom utenfor rullebanen og satte seg fast i et gjørmehull.

I følge ledelsen ved Manila International måtte flyets nesehjul graves ut av hullet før flyet ble jekket opp for å komme løs. Hele prosessen med å få løs flyet igjen tok ni timer.

Ingen ombord kom til skade og flyet skal heller ikke ha fått store skader i hendelsen.

Andre nyheter

To Boeing 777 var på kollisjonskurs over Pakistan 7. januar

Hans Olav Nyborg

Ignorerte advarsler om turbulens og kastevind under landing

Hans Olav Nyborg

Delta-piloter ga flygeleder beskjed at alt var under kontroll

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer