11.2 C
Oslo
04/08/20
Hangar.no
Foto: MIAA

Satte nesehjulet fast i gjørmehull

Et Airbus A320 fly fra selskapet JetStar ble sittende fast i et gjørmehull på flyplassen i Manila på Fillepinene lørdag morgen.

Det var da pilotene skulle snu 180 grader rundt med flyet for å ta av fra rullebanen, at flyet kom utenfor rullebanen og satte seg fast i et gjørmehull.

I følge ledelsen ved Manila International måtte flyets nesehjul graves ut av hullet før flyet ble jekket opp for å komme løs. Hele prosessen med å få løs flyet igjen tok ni timer.

Ingen ombord kom til skade og flyet skal heller ikke ha fått store skader i hendelsen.

Andre nyheter

Utløste nødsklie på Boeing 777 ved gate

Hans Olav Nyborg

Da en av motorene stanset, valgte kapteinen å late som om ikke noe hadde skjedd

Hans Olav Nyborg

Dash 8 styrtet på flyplass i Somalia

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer