Hangar.no
Internasjonalt

Selger tom Boeing 747-8 – her kan du slå deg løs med egen innredning

Det franske selskapet Spectrum Aerospace har fått oppdraget med å selge en helt tom Boeing 747-8, den nyeste versjonen av jumbojeten.

Flyet er bygget i 2012 og er benyttet av Boeing i ett år før det ble solgt til Bank of Utah.

Det var meningen at flyet skulle bli et flyvende palass for myndighetene i Saudi Arabia og under fri benyttelse av Sultan bin Abdulaziz. Planene var at flyet skulle få VIP-interiør som sjelden er å se ombord i private fly i form av luksus. Boeing-maskinen har fløyet frem og tilbake mellom en lang rekke flyplasser der det skulle ha blitt utført montering av interiør, men dette kom aldri i gang.

Nå skal flyet selges som det er. Ettersom det kun har 29 timer på vingene, er det å regnes for så godt som nytt. N458BJ er altså en jumbojet for det som måtte trenge ett privatfly, et eget fraktfly eller kanskje er på jakt etter den mest spennende boligen en kan kjøpe seg som fly-interessert.

Det franske selskapet ønsker seg et godt bud på flyet, så dersom du skulle mene å ha en god bankforbindelse så ikke glem at det er halv skatt i desember og du trolig har litt mer å rutte med.

Skulle du ikke synes fargen er den fineste finnes det også ett fly i grått av samme typen til salgs fra Sparfell & Partners i Sveits, også dette et tomt Boeing 747-8 som du kan velge interiøret på selv.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Boeing tilbakebetaler forskudd på 737 MAX til Jet Airways

Hans Olav Nyborg

Dagsrekord for Turkish Airlines sist lørdag

Flere bombetrusler mot fly