1.3 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Selger unna 10 Airbus-fly, og leier tilbake 737 MAX

Flyselskapet Alaska Airlines har inngått med avtale med leasingselskapet Air Lease Corporation om å selge 10 Airbus A320 til selskapet. Avtalen gjelder også at flyselskapet leaser tilbake 13 fly av typen Boeing 737 MAX 9.

MAX-flyene skal leveres til selskapet fra fjerde kvartal i 2021 til januar 2023. Etter at avtalen er i boks, vil Alaska Airlines leie Airbus-flyene en periode frem til MAX-flyene kommer på plass. Airbus-flyene har selskapet arvet etter oppkjøpet av Virging America.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer