-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no
Foto: Trenchard Aviation

Selskap som designer flykabiner og driver med vedlikehold må ha beskyttelse mot kreditorer

Det britiske selskapet Trenchard Aviation som driver med design av flykabiner og vedlikehold, har måtte settes under administrasjon for å unngå en konkurs.

Selskapet har sitt hovedkontor ved Gatwick-flyplass, og har i dag store kunder som British Airways, easyJet og Virgin Atlantic på kundelisten. Selskapet har Airbase, Reheat og Servecorp som datterselskap med baser også i Alton, Manchester, Dubai, Hounslow og Worthing.

I følge Insider Media ble selskapet etablert i 1994 og har nær 300 ansatte. Hovedproblemet er de siste måneder der fly har stått på bakken og ordrebøkene er tomme. Få selskap har hatt behov for vedlikehold av flykabiner, lagt inn bestilling av nytt design for oppgradering eller hatt behov for andre tjenester fra selskapet som følger av koronaviruset.

Selskapet presiserer at det fortsetter å tilby sine tjenester som normalt, selv om det nå er under administrasjon.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer