-9 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Sender Dreamlinere til Spania for å hente hjem nordmenn

Flyselskapet Norwegian har satt inn sin største flytype, Boeing 787, på flyvninger til Spania. Formålet er å hente hjem så mange nordmenn som mulig.

– For at så mange nordmenn som mulig skal komme seg hjem i løpet av de neste dagene, setter vi opp våre største fly av typen 787-9 Dreamliner med 344 seter på enkelte ruter. Tirsdag vil disse flyene gå fra henholdsvis Malaga og Alicante til Oslo, skriver informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i en epost til NTB mandag morgen.

Dette er to fly som kommer i tillegg til de ordinære rutene og flyvningene selskapet har fra de to byene i dag.

Norwegian skal i følge pressemelding jobbe for å få til samme løsning på andre ruter også, uten at dette er nærmere spesifisert.

Andre nyheter

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer