Hangar.no
Kastrup - Foto: Hans O. Nyborg

Sender hjem 1500 ansatte fra København Kastrup

Rundt 1500 ansatte på hovedflyplassen Kastrup ved København, sendes nå hjem på grunn av at aktiviteten ved flyplassen har blitt redusert.

I følge den danske TV-kanalen til Danmarks Radio har flyplassen total 2600 ansatte. De som nå permitteres sendes hjem fortløpende i takt med reduksjonen av aktiviteter på flyplassen.

Det er effekten av koronaviruset som er årsaken til at de ansatte permitteres, og reduksjonen i antall fly som lander eller skal ta av.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer