Hangar.no
LN-RCY Foto: Tommy Vigestad Rogne

Sender nok en Boeing 737-800 til høggern

Flyselskapet SAS fortsetter å fase ut eldre fly, til fordel for nye. Nå er turen kommet til den andre Boeing 737-800 som skal hugges opp.

Den første av de eldre flyene fra 2000 ble hugget opp i desember 2019, nå følger det neste etter skriver det danske nettstedet Check-in.

Det er Boeing 737-800 LN-LCY som nå skal i slutten av juni blir hugget opp i St. Nathan i Wales. Flyet som i flere år har fløyet med reklame for Eurobonus på flykroppen, ble fløyet til Wales i slutten av mars måned.

Det 19 år gamle flyet skal hugges opp, men en rekke komponenter og tekniske deler som er brukbare skal demonteres for videre bruk på andre fly.

I desember ble LN-RPL tatt ut av trafikk og sendt til opphugging i Arizona.

SAS faser ut de eldre Boeing 737-flyene og erstatter disse med Airbus A320.

Foto utlånt av : Tommy Vigestad Rogne

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer