Hangar.no
Foto: Aeropuerto de Teurel

Sender to Airbus A350 til Teurel for langtidslagring

Flyselskapet South African Airways har sendt to av sine Airbus A350 til den spanske flyplassen Teurel, der en lang rekke Airbus A380 og flere andre flytyper nå er langtidslagret.

I følge Simple Flying er det to av Airbus A350-flyene som er leid fra leasingselskapet Avolon som nå er faset ut av flåten til det konkursrammede flyselskapet, og sendt til Spania. South African har hatt fire A350 i flåten, de to andre flyene er nå på vei tilbake til eieren, det konkursrammede selskapet Air Mauritius.

SAA mottok de to flyene i november 2019, etter på ha blitt levert til Hainan Airlines i januar samme år. Det betyr at de to år gamle Airbus A350 flyene som nå parkeres i Spania allerede har rukket å ha to operatører, og kan få sin tredje når markedet starter opp igjen.

Slik ser området i Spania ut ved flyplassen Teurel der en lang rekke fly nå er parkert for langtidsparkering. Foto: Aeropuerto de Teurel

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer