12.1 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Sender transportfly med eksperter fra Ukraina til Iran

Ukrainske myndigheter sendte avgårde et transportfly fra Ukraina til Iran torsdag, i forbindelse med flyulykken i Teheran onsdag.

I følge de offisielle nettsidene til myndighetene er det 45 personer som har hvert sitt område av ekspertise rundt luftfart og etterforskning av ulykker som er sendt avgårde.

Den operative gruppen inkluderte representanter for den statlige beredskapstjenesten, forsvarsdepartementet, utenriksdepartementet, innenriksdepartementet, sikkerhetstjenesten i Ukraina, det nasjonale sikkerhets- og forsvarsrådet, den statlige luftfartsetaten, det nasjonale byrået for luftfartsundersøkelser i Ukraina, og flyselskapet Ukraine International Airlines.

LES OGSÅ: NEKTER Å SENDE FERDSKRIVEREN TIL USA

Ekspertene skal selv undersøke omstendighetene rundt havariet, og samle sammen nok informasjon for å kunne konkludere med hendelsesforløpet.

Blant annet skal vrakdelene undersøkes, kropper skal identifiseres og involverte vitner og ansatte på flyplassen skal avhøres melder lokale medier i Ukraina.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer