Hangar.no
FOTO: Hans O. Nyborg

Setter 600 fly på bakken

Det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines setter 600 fly på bakken, og kutter kapasitet med 70 prosent. De amerikanske flyselskapene begynner nå å kjenne effekten av at det er stengte grenser og flyplasser i Europa og Asia.

I følge Delta vil styret i selskapet jobbe ulønnet de neste seks månedene, og administrasjonen kutter lønningen ned med 50 prosent frem til 1. juli i år.

Selskapet stenger også en rekke kontorer i USA, samt lounger og andre aktivitetstilbud til ansatte og passasjerer, melder Reuters.

Andre nyheter

Konkursrammet flyselskap vil levere tilbake 19 fly til leasingselskapene

Hans Olav Nyborg

Kommer ikke til å kvitte seg med A380 – Skal tilbake i trafikk så raskt som mulig

Hans Olav Nyborg

Air New Zealand setter Boeing 777 på bakken – utsetter leveranse av nye Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer