-1.8 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
FOTO: Hans O. Nyborg

Setter 600 fly på bakken

Det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines setter 600 fly på bakken, og kutter kapasitet med 70 prosent. De amerikanske flyselskapene begynner nå å kjenne effekten av at det er stengte grenser og flyplasser i Europa og Asia.

I følge Delta vil styret i selskapet jobbe ulønnet de neste seks månedene, og administrasjonen kutter lønningen ned med 50 prosent frem til 1. juli i år.

Selskapet stenger også en rekke kontorer i USA, samt lounger og andre aktivitetstilbud til ansatte og passasjerer, melder Reuters.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer