Hangar.no
Foto: American Airlines

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Det amerikanske flyselskapet American Airlines har valgt å reaktivere flere av sine Boeing 737 MAX, for trafikk i løpet av desember måned. FAA kommer trolig med godkjennelse av flytypen i november i USA.

Fra 29. desember har flyselskapet satt inn 737 MAX mellom Miami og New York, frem il 4. januar 2021.

I følge Bloomberg har samtidig flyselskapet valgt å gjerne 737 MAX fra mer enn 1900 flyvninger i desember i år og frem til mars 2021. Flyselskapet vil merke de rutene som blir fløyet med 737 MAX slik at reisende er oppmerksom på at dette er flytypen som benyttes.

Selskapet sier i en e-post til nyhetsbyrået at de har full tillit til at MAX-flyene er sikre, og at det skal tas i bruk så raskt en godkjennelse av flytypen foreligger fra FAA.

Selskapet starter opp første uken i desember med simulatortrening for de pilotene som skal fly MAX i selskapet. American Airlins har 24 MAX-fly parkert på bakken, og har 76 fly i bestilling hos Boeing.

Andre nyheter

Tyskland teller på knappene – Vil stanse alle internasjonale flyvninger

Redaksjonen

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer