Hangar.no
internasjonalt

Setter ny dato for utfasing av Airbus A310

Foto: Hans O. Nyborg

Det kanadiske flyselskapet Air Transat har satt en ny dato for siste flyvning med flytypen Airbus A310. Som ett av får selskap som fortsatt benytter denne flytypen, blir siste flyvning flyttet fra april til nå i mars måned.

Etter planen skulle flytypen fases helt ut i med en siste flyvning etter påske. Nå er siste dato for flytypen i selskapets tjeneste 31. mars, på flyvning fra Manchester til Toronto.

Flyselskapet har operert totalt 12 Airbus A310-300, med en gjennomsnittsalder på over 30 år. De siste tre flyene som nå settes på bakken er bygget i 1988 og 1992.

Andre nyheter

Ber om minst 200 millioner euro for å overleve koronakrisen

Hans Olav Nyborg

Alitalia blir krympet som selskap – Skal kun ha 25 fly i flåten og maks 3000 ansatte

Hans Olav Nyborg

Wizz Air tvinges trolig til å sette flyene på bakken

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer