12.1 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Boeing/Ryanair

Setter samtlige fly på bakken fra i dag

Det irske flyselskapet Ryanair ser for seg at samtlige fly settes på bakken i dag. I en pressemelding skriver selskapet at flyvninger kanselleres og flyene settes på bakken en god stund fremover.

I pressemeldingen skriver selskapet at det ikke forventer å fly noen flyvninger i april og mai måned i år.

Ryanair sier også at selskapet har tilbudt flere land i EU å fly redningsflyvninger for å få borgere hjem til de respektive landene. Nå er derimot flesteparten av grensene stengt for flyvninger og selskapet ser ingen mulighet for å fortsette med dette nå.

I tillegg ønsker ikke flyselskapet å bidra til å spre smitte mellom landene i Europa heter det.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer