8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Singapore Airlines bekrefter installert kamera i seteskjermene

Etter at en bruker på Twitter la ut et bilde av Singapore Airlines nye underholdningsskjermer i setene på selskapets Boeing 787, og om det er et kamera i denne skjermen, har selskapet nå bekreftet at det er det.

DEt var Twitter-brukeren Vitaly Kamluk som la ut bildet av skjerme i seteryggen foran ham, og nederst på skjermene er det noe som ser ut om en sensor. Han spurte de ansatte ombord om dette var et kamera, men fikk beskjed at det var det absolutt ikke. Men da han la ut en melding på Twitter kom selskapet til kort, og svarte, ja det er et kamera der.

Men selskapet hevder kamera er noe som produsenten av skjermene har lagt inn, og at det ikke er i bruk av flyselskapet på noen måte. Det har i etterkant av dette kokt i sosiale medier med meldinger og forslag til flyselskapet der det foreslås at en liten svart tapebit er tingen dersom skjermene ikke er i bruk.

Hangar.no skrev også i 2017 om det samme underholdningssystemet som er å finne hos American Airlines. Her ga det amerikanske flyselskapet en forklaring på at kamera filmer passasjerer for å oppdage håndbevegelser som gjør at en kan styre innholdet på skjermene ved å vifte med hånden mot høyre eller venstre, opp eller ned.

Twitter

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer