Singapore Airlines bekrefter installert kamera i seteskjermene

Foto: Twitter

Etter at en bruker på Twitter la ut et bilde av Singapore Airlines nye underholdningsskjermer i setene på selskapets Boeing 787, og om det er et kamera i denne skjermen, har selskapet nå bekreftet at det er det.

DEt var Twitter-brukeren Vitaly Kamluk som la ut bildet av skjerme i seteryggen foran ham, og nederst på skjermene er det noe som ser ut om en sensor. Han spurte de ansatte ombord om dette var et kamera, men fikk beskjed at det var det absolutt ikke. Men da han la ut en melding på Twitter kom selskapet til kort, og svarte, ja det er et kamera der.

Men selskapet hevder kamera er noe som produsenten av skjermene har lagt inn, og at det ikke er i bruk av flyselskapet på noen måte. Det har i etterkant av dette kokt i sosiale medier med meldinger og forslag til flyselskapet der det foreslås at en liten svart tapebit er tingen dersom skjermene ikke er i bruk.

Hangar.no skrev også i 2017 om det samme underholdningssystemet som er å finne hos American Airlines. Her ga det amerikanske flyselskapet en forklaring på at kamera filmer passasjerer for å oppdage håndbevegelser som gjør at en kan styre innholdet på skjermene ved å vifte med hånden mot høyre eller venstre, opp eller ned.

Twitter
ANNONSE
Forrige artikkelNorwegian har fått hjem strandet MAX-fly fra Iran
Neste artikkelAtlas Air Boeing 767 styrtet i Houston – Alle tre ombord omkom