Singapore Airlines er verdens beste flyselskap

Singapore Airlines (SIA) er kåret til «Verdens beste flyselskap» i 2023 Skytrax World Airline Awards. Det er femte gang Singapore Airlines vinner den prestisjefylte utmerkelsen.

SIA har fått topplassering i årets Skytrax Awards i fire kategorier. Utover kåringen som «Verdens beste flyselskap» ligger SIA i toppen i kategoriene «Beste First Class flyselskap», «Beste First Class Comfort Amenities» og «Beste flyselskap i Asia». SIAs datterselskap Scoot, er kåret til «Beste langdistanse lavprisflyselskap» og inntar i tillegg andreplassen i kategorien «Verdens beste lavprisflyselskap».

Skytrax Awards er basert på vurderinger fra over 20 millioner reisende. De mange reisende representerer mer enn 100 forskjellige nasjonaliteter, og har nøye vurdert 325 flyselskaper i perioden september 2022 til mai 2023.  

Det var Goh Choon Phong, CEO for Singapore Airlines som mottok selskapets kåring som «Verdens beste flyselskap» i Paris den 20. juni 2023.  

– Denne utmerkelsen er et bevis på våre ansattes ånd og dedikasjon. De har jobbet målrettet og intenst for å sikre at SIA var forberedt til å møte etterspørselen og betjene våre kunder, da reiselivsbransjen reetablerer seg etter pandemien. Denne innsatsen har gitt oss muligheten til å komme sterkere ut av pandemien, som det ledende internasjonale selskapet, sier Goh Choon Phong.

I Norden hvor Singapore Airlines flyr fem ganger i uken fra København til Singapore vekker kåringen glede og stolthet. 
­­­­– Vi er både ydmyke og stolte over å ha blitt tildelt tittelen «Verdens Beste flyselskap» av Skytrax. Prisen bekrefter vår posisjon som det foretrukne flyselskapet blant reisende også i Norden, og dette motiverer oss til å fortsatt betjene våre passasjerer på aller høyeste nivå.  Vi fortsetter å være innovative, og investerer i produkter og tjenester som sikrer kundene en reiseopplevelse i verdensklasse,” sier Muhammad Raimi, General Manager for Singapore Airlines Nordics. 

– Å oppnå tittelen som verdens beste flyselskap 2023 er en fabelaktig prestasjon for Singapore Airlines. Singapore Airlines oppnådde også toppresultat i mange andre kategorier, hvor høydepunktet er anerkjennelsen av deres First Class som verdens beste. Vi gratulerer Singapore Airlines og håper dette er en kilde til stolthet og tilfredshet for både selskapets ledelse og personale, sier Edward Plaisted, CEO i Skytrax.

ANNONSE
Forrige artikkelPAS23: SAS slår Norwegian i Skytrax-kåring – Norwegian tredje sist av 100 selskap
Neste artikkelPAS23: Air India fullfører kjøp av 290 Boeing-fly, og 250 Airbus-fly