Den asiatiske luftfartsgiganten, Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja som forflyttes til New York. Raimi har jobbet i Singapore Airlines siden 2013 – sist med base i India. Den nye direktøren ser frem til å styrke flyselskapets posisjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland i tett samarbeid med sitt nordiske team.

København har vært basen for Singapore Airlines nordiske hovedkvarter i 44 år. Regionen spiller en viktig rolle i flyselskapets store globale rutenettverk, noe som sommerens lansering av nye avganger til Roma er et godt bevis på. 

– Covid-19 stanset alle flyvninger en kort stund, men heldigvis beveger flytrafikken seg gradvis ut av skyggen av pandemien. Singapore Airlines har store ambisjoner for det nordiske markedet, og de har ikke endret seg. Tvert i mot. Det er spennende tider vi står overfor med både gjenåpninger og åpninger av ruter og destinasjoner, og jeg setter allerede stor pris på samarbeidet med vårt utmerkede nordiske team, sier Raimi, som også trekker fram bærekraft som et viktig strategisk satsningsområde for flyselskapet.

ANNONSE
Forrige artikkelAdvarer piloter og flyselskap mot 5G forstyrrelser
Neste artikkelInngår avtale om å hugge opp første A380 som ble levert