Hangar.no

Singapore Airlines kvitter seg med syv A380

Singapore Airlines skal kvitte seg med 26 fly, inkludert syv av Airbus A380 typen. Selskapet har bestemt seg å sette fire Boeing 777-200ER, fire Boeing 777-300, ni Airbus A320 og to Airbus A319 i tillegg til kjempeflyene.

Av totalt 24 Airbus A380 i flåten er så langt fem fly levert tilbake til leasingselskapene, nå følger ytterligere syv fly etter de.

Dermed vil selskapet stå tilbake med 12 fly av typen som det var lanseringskunde for i 2007.

I følge Simple Flying, Business Insider og One Mile At a time, er det overraskende at selskapet har bestemt seg for å nå kvitte seg med så mange av A380 flyene. De fem som er faset ut allerede har hele tiden vært planlagt, men ingen flere fly skulle ut.

Nå forsvinner syv fly, og blir krisen i luftfarten langvarig kan enda flere, muligens alle A380 som selskapet ha forsvinne ut.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer