Singapore Airlines øker til København

Nå øker Singapore Airlines (SIA) sin flytrafikk mellom København og Singapore fra fem avganger i uken til daglige flyvninger. Økningen bedrer forbindelsen og tilbudet fra Norden til Asia og Australia, og imøtekommer stor etterspørsel fra reisende.

Ombord serveres for første gang en spesialkomponert to-retters meny fra den danske Michelin-restauranten AOC til reisende i Business class.

Fra 1. juli er Singapore Airlines tilbake med daglige avganger mellom København og Singapore. Økningen i avganger imøtekommer stor etterspørsel fra reisende.

Det er utrolig gledelig at vi er tilbake med daglige avganger mellom København flyplass og Singapore, en rute som vi er stolte over å ha trafikkert i 47 år. Med utvidelsen møter vi den store etterspørselen etter reiser til Asia, Australia og New Zealand. Vi kan nå også servere den første menyen som er resultatet av vårt samarbeid med den danske Michelin-restauranten AOC, som gjenspeiler vårt kontinuerlig fokus på å levere reiseopplevelser i særklasse, sier Jagdish Bhojwani, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

I mai annonserte SIA sitt samarbeid med den danske to-stjerners Michelin-restauranten AOC. Nå kan reisende i Business class nyte en eksklusiv to-retters meny bestående av hummer med tomater, nyper, butternut squash og krondill til forrett, og breiflabb med variasjoner av danske poteter, musling-beurre blanc, ørretrogn og løkblomster til hovedrett. Menyen er spesialutviklet for SIA av AOCs kjøkkensjef, Søren Selin. Den serveres på ruten mellom København og Singapore til og med september 2024.

På Københavns flyplass ønsker man Singapore Airlines økning i avganger varmt velkommen.

At Singapore Airlines øker til daglige avganger mellom København og Singapore forsterker forbindelsen mellom disse to metropolene og øker fleksibiliteten til våre nordiske passasjerer til Sydøst-Asia, samt internasjonale reisende til Norden. Vi ser fram imot å fortsette vårt sterke og langvarige samarbeid med Singapore Airlines, sier Peter Krogsgaard, kommersiell direktør for Københavns Lufthavn.

ANNONSE
Forrige artikkelRaser over stengning av lufthavn i hele juli måned
Neste artikkelSlo gammel dagsrekord i antall passasjerer