12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Singapore beordrer alle 737 MAX på bakken

Singapore har beordret alle landets Boeing 737 MAX å bli stående på bakken fra 12. mars.

Det er først og fremst Silk Air, datterselskap av Singapore Airlines som dermed må sette sine fly på bakken. Silk Air har seks 737 MAX i sin flåte.

Påbudet fra myndighetene gjelder operasjoner med 737 MAX, uansett versjon, og det får også effekt overfor selskap som China Southern Airlines, Garuda Indonesia, Shandong Airlines og Thai Lion Air, som alle har operert MAX-fly til Singapore.

Singapore Airlines skriver i en kort pressemelding at samtlige MAX fly operert av Silk Air blir stående på bakken inntil videre.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer