Hangar.no

Siste flyvning med Boeing 747 jumbojet for EVA

Flyselskapet EVA Air fløy søndag den siste flyvningen med en Boeing 747 jumbojet, før flyene nå er faset helt ut. Siste tur med vind under vingene ble fra Los Angeles til Taipei, en flytid på 13 timer.

Selskapet fikk levert sitt første Boeing 747-fly i november 1992, og har operert 19 fly av Boeing 747-400 siden den gang.

Nå forsvinner det siste flyet ut av flåten og erstattes av Boeing 777. Flyet som nå ble satt på bakken er et rent fraktfly levert i 1995.

Dermed er nok et selskapet kommet til veis ende med bruken av Boeing 747.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer