Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SISTE: Gir opp å åpne Moss Lufthavn Rygge neste år

Jotunfjell Partners har innsett at det ikke vil bli noen ny åpning av en sivil flyplass på Rygge neste år heller. Planene om å åpne terminalbygget for passasjerer igjen blir dermed lagt vekk.

Det er Moss Avis som melder dette i dag.

-Vi har ikke lengre tro på at vi kunne åpne opp flyplassen igjen i 2021. Det blir nok mindre lys og høyere gress på området fremover sier Espen Ettre i Jotunfjell Partners til avisen.

Nå jobbes det ikke lengre aktivt med å invitere inn flyselskap til å fly på konseptet Oslo Rygge Low Cost Airport, der sier Ettre at flyselskapene har helt andre ting å tenke på nå.

Moss kommune har heller ikke lagt til rette for at terminalbygget kunne omreguleres til å brukes som handelsbygg, dermed blir det en øde og forlatt flyplass på Rygge også fremover neste år.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer