12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: TSB Canada

Sjåfør arrestert etter å ha kjørt tankbil inn i Dash 8-fly

En sjåfør skal være arrester etter å ha kjørt en tankbil inn i et Dash 8-300 fly tilhørende flyselskapet Jazz i Canada. Selskapets fly som eies av Air Canada skal ha fått så store skader at det trolig aldri kommer på vingene igjen.

I følge Toronto News skal flyet som hadde 50 personer ombord ha måtte returnere til Toronto etter avgang på grunn av dårlig vær i Sudbury som var destinasjon for flyturen.

Det var da flyet ble takset mot terminalen i Toronto at en tankbil dukket opp fra en sidevei og rammet flyet i fronten med store skader på flykroppen. Flyet skal ha begynt å spinne rundt så tankbilen traff både propellen og endte opp inn i flykroppen bak i flyet.

I følge en rekke av de som var ombord skal det ha kommet en sterk lukt av drivstoff da flyet stanset opp etter å ha snurret rundt.

Politiet i Toronto melder at de har arrester sjåføren for å kjørt på en farlig og uoppmerksom måte. I tillegg til at flyet fikk store skader fikk også tankbilen skader.

Tre av de som var ombord måtte til sykehus etter hendelsen.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer