11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Sjekket inn passasjer på feil fly – Ble rasende da fadesen ble oppdaget under landing

En passasjer klarte å bli sjekket inn, og gå ombord i et fly fra Ryanair som skulle fly fra Pisa i Italia til Sardinia, og endte opp med et raseri over å ha havnet på feil destinasjon.

Flyet landet som planlagt i Bari i Sør-Italia, det var under landing at passasjerer oppdaget at omgivelsene ikke stemte med Sardinia.

Flyselskapet har beklaget hendelsen og sier til avisen La Repubblica at saken er tatt opp med bakkeselskapet som jobber på oppdrag for Ryanair i Pisa, her er det gitt beskjed om at dette ikke må skje igjen.

Mannen skal ha blitt svært ufin mot de kabinansatte da fadesen ble oppdaget. Han kunne ikke skjønne hvordan han hadde blitt godkjent for å gå ombord når hans boardingkort tydelig var for en helt annen flyvning enn den til Sør-Italia.

Passasjeren hadde ikke fått med seg oppropet til avgang som var feil fly, og kabinbesetningens informasjon om flytiden til destinasjon.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer